Jag  föddes i Visby på Gotland. Den medeltida staden och närheten till naturen och havet har inspirerat mig en del även i musiken. Medeltid och natur är något som farcinerar mig.. Musik är något  som alltid har varit en viktig del i livet för mig. Som barn och i tonåren sjöng jag i kör och tog pianolektioner.

                                                 _______________________§______________________

Har flyttat runt en hel del, är nog nyfikenheten som driver mig. Det som har gett ett särskilt starkt intryck och har präglat mig, är tiden på sagoön Tromsö i NordNorge där jag bodde i några år. De mäktiga vyerna från fjälltopparna, midnattsolen och förstås det trevliga norska folket. 

                                                _______________________§_______________________

Låtskrivandet börjande trevande ta form efter jag flyttade till Göteborg. När jag 2007 upptäckte gitarren tog det riktig fart. Plötsligt väcktes passionen till musiken allt starkare och inget kunde stoppa mig! Har länge känt att jag burit på mycket som jag skulle vilja få ner på ett papper och älskat musik, men hade väl aldrig tänkt att det var i låtskrivande som jag skulle få utlopp av det märkligt nog.  Låtarna har peppat mig och det hoppas jag att de gör för andra också, som t.ex. att följa sitt hjärta och sina drömmar! Finns en tanke bakom varje text, något  jag vill säga.

                                              _______________________§_______________________         

Låtarna tar form i min studio som jag byggde upp 2011. Där lägger jag på sång och alla instrument. Väljer att producera allt själv för det känns så skönt att få måla fram tavlan med egna penslar. 

Sedan har det rullat på med flera skivsläpp, radiospelningar och konserter sedan dess, som duo,  flera musiker och
på egen hand.
Är så tacksam över att få hålla på med det här, hoppas vi ses på spelningarna framöver!

Allt gott! /Madeleine


Copyright © 2022 - Minja Production. All rights reserved.