Jag  föddes i Visby på Gotland. Den medeltida staden och närheten till naturen och havet har inspirerat mig en del även i musiken. Medeltid och natur är något som fascinerar mig.. Musik är något  som alltid har varit en viktig del i livet för mig. Som barn och i tonåren sjöng jag i kör och tog pianolektioner.

                                                 _______________________§______________________

Nyfikenheten har ofta fört mig till nya platser.. Det som har gett ett särskilt starkt intryck och har präglat mig, är tiden på sagoön Tromsö i Nord Norge där jag bodde i några år. De mäktiga vyerna från fjälltopparna, midnattsolen och förstås det trevliga norska folket. 

                                                _______________________§_______________________

Låtskrivandet börjande trevande ta form efter jag flyttade till Göteborg. När jag 2007 upptäckte gitarren tog det riktig fart. Plötsligt väcktes passionen till musiken allt starkare och inget kunde stoppa mig! Jag har länge känt att jag burit på mycket som jag skulle vilja få ner på ett papper och älskat musik, men hade väl aldrig tänkt att det var i låtskrivande som jag skulle få utlopp av det märkligt nog. Jag har något viktigt jag vill dela med mig av i mina texter,  hoppas du får reflektera, inspireras och jag vill helt enkelt sprida ljus och värme.
                                           _____________________§_____________________

Låtarna tar form i min studio där jag lägger på sång och instrumenten. Jag väljer att producera på egen hand för det känns så skönt att få måla fram tavlan med egna penslar. Jag har redan en färdig bild av hur låtarna skall bli från början, som blir knepigt att förmedla till någon annan helt enkelt.

Det känns gott att det rullat på med skivsläpp, radiospelningar och konserter sedan dess. Musikbranschen är ingen raksträcka, man får leta sig fram och ständigt hitta nya vägar - ett spännande äventyr helt enkelt..
Jag hoppas vi ses på spelningarna framöver!

Allt gott! /Madeleine


Copyright © 2024 - Minja Production. All rights reserved.